ASC Ultra KM

Lördagen den 14 September drar startar det första officiella klubbmästerskapet i ultralöpning. Loppet är självsupportat, med möjlighet att själv fylla på vatten utefter banan. Banan kommer inte att vara markerad, utan man följer karta eller gpx. Provlöpning av banan kommer att ske på helgtrailerna inför loppet.

Klubbmästerskapet är gratis för medlemmar i Aktivitus Sports Club. Använd rabattkoden ASCKM2019 vid anmälan. Icke medlemmar betalar en självkostnadsavgift för loppet på 200:- Avgiften är inte återbetalningsbar. För att kunna bli klubbmästare måste klubb Aktivitus Sports Club anges vid anmälan, och klubbavgiften måste vara inbetald för nuvarande år.

Loppet är registrerat som officiellt lopp på ITRA, och ger 2 ITRA poäng. Manuell tidtagning. Deltagare behöver kunna visa upp en korrekt GPS fil efter genomfört lopp för att kunna bli klubbmästare, samt för att kunna få ITRA poäng. Länk till fil skickas efter loppet till racedirector@aktivitustrailrace.se. Frågor om loppet skickas även till denna adress.

Race PM kommer att skickas via mail till alla som har anmält sig under veckan innan loppet.

Datum: 2019-09-14
Tid: 09:00
Maxtid: 9 timmar
Distans: 52 km
Stigning: 969 m+
Start & mål: Duvekärrsvägen 25, 42538 Hisings Kärra
Anmälan: http://dinkurs.se/ascultrakm
Bansträckning: https://tracedetrail.com/en/trace/trace/92014