Gnällspik.

Som diktator på onsdags passen på cykel så är det jag som bestämmer, om jag inte har gett ansvaret till någon av mina wanebes (ingen nämnd ingen glömd). Så nu gör vi detta klart en gång för alla säger jag att vi ska ta det lugnt så ska vi ta det lugnt, alla är inte lika starka några kanske kört sig sönder helt och hållet på momentet innan. Om man är pigg efter ex en fri fart så har man gjort fel, jag har en bra lösning på det attackera mera! När det är fri fart (tävlings moment) så våga attackera mera klungan behöver inte gå i 300 km/h så man får in mer av attack momentet.

IMG_3125IMG_3121

I och med att regnet öser ner ute kan jag lika väl fortsätta gnälla. Om vi delar upp gruppen vid lagtempon så är tanken att vi håller oss i våra grupper och inte slänger oss in på rulle om man blir omkörd av en snabbare grupp. Om man är för stark så tar man längre hårdare förningar och så kan man byta grupp till nästa lagtempo. Ibland så väljer vi att dela gruppen för att det ska bli säkrare om vi åker på små krokiga vägar.

IMG_3113IMG_3126

Som den gnäll spik jag är så har jag bara en sak till jag vill ta upp. Vi följer alla trafikregler, det vill säga blandanat vi håller oss på vår sida vägen, stannar vi röd ljus, inte glider om bilar på fel sida med mer. Det är träning och vi ska ha roligt, och vi i aktivitussportsclub tycker det är jätte kul att det är så många goa och starka cyklister som vill cykla med oss på onsdagar.

 

Så där jag nu har jag gnällt färdigt och ska hoppa upp på el monarko och väcka stans smalaste ben till liv innan Sm imorgon. Sen så ska jag runt och lämna lite påsar med små spik till mina lagkamrater. Ska ta vägen förbi Jim Berg också och montera ett hånkar handtag på hans nya bil. Sen så har jag gjort allt som står i min makt för att ta mig i mål.

 

Henrik Milten glöm inte vinet nu. Om jag inte vinner så ska jag dricka ett gött vin sista varvet i alla fall.

sfjvzenwawnjlzvw3afb

Fredrik den den tråkiga, gnälliga och sura gubben i ett kvarter nära dig!

Kontakta oss