Finbesök

Fick medelande från Mattias Reck som undrade om han kunde få vara lekledare på onsdagens cyckel pass. Man kan inte bli annat än glad när man får en sån fråga, men för att vara på den säkra sidan kollade jag upp hans meriter och såg att han var tränare i giant. Så han fick förtroendet att hålla i tyglarna. 🙂

image

Det blåste jävligt mycket igår och alla som håller på med cykel vet att kantvind är något av det värsta som finns. Så självklart hade Mattias planerat in just kantvinds träning.

Redan på uppvärmningen ner till varvet vid hjälm somvi skulle köra på, började hetsen och det var full gas. Lite lätt sliten efter hetsen ner så var det bara dra igång på varvbana. Vi skulle köra två varv och redan efter en minut var man knäckt och fick gå in i överlevnads läge. Fy fan säger jag bara för att väga runt 60 kg och åka kantvind. Mådde dåligt under båda varven och ville helst dö och önskade nästan att Acke skulle tackla ner mig i diket så lidandet kunde ta slut. Men överlevde utan att bli kränkt, och tänkt nu ska vi bara vränga lungor hem, men det kunde man glömma för nu skulle det vist köras 7 minuter last man standing gånger två. Det är här jag börjar tycka att det var en mindre bra idé med att låta Mattias hålla i träningen. Ställde av mig själv två gånger och förnedringen var ett faktum.

Sen så var det dax för det alltid vidriga hem cykling med hetts och det blev vidrigt och benen grät.

Så vi i Aktivitus sc tackar Mattias Reck för ett riktigt och och as jobbig pass.

Bra kört av alla som kom.

image

Kontakta oss