Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Ndl träning

27 maj, 2015 @ 18:00 - 21:00

Obs vi startar inte från Ericsson.

 

Provkörning av Nationaldagsloppet på cykel

Aktivitus erbjuder provkörning av Nationaldagsbanan 104 km samt Nordic Wellnessbanan 68 km.

Vi utgår kl 18:00 de 27/5 från Aktivitus på Kviberg (alltså samma plats som Nationaldagsloppet startar den 6/6) och kommer köra tre olika grupper. 2 grupper som kör 104 km samt en grupp som kör 68 km.

På 104 km banan har vi en grupp som kommer åka fort och en som åker långsamt. I den snabbare gruppen skall du ha vana av cykling tillsammans med andra i hög fart. Där skall tävlingscyklister och elitmotionärer köra. Ni som kan köra en Vätternrunda under 8 timmar. Eller strax däröver. Orkar du inte med tempot får du troligtvis sällskap av fler och får köra i eget tempo…. Den långsammare gruppen stannar då och då och väntar in alla. Ingen blir lämnad ute ensam! Minimumkravet är dock att du skall kunna köra i 25 km/h själv i 4 timmar.

Eventuellt kortar vi ner passet om vädret är till sin nackdel eller om det drar ut på tiden för mycket. Detta avgör våra ledare.

Vi kommer också ha en grupp som kör hela eller delar av Nordic Wellness-banan 68 km. Denna grupp rekommenderar vi för de som vill prova på gruppcykling och skall köra denna banan den 6:e Juni. Här kommer vi hålla ca 25 km/h på platten och ta det mycket lugnt i backarna och vänta in alla.

Erfarna cykelcoacher från Aktivitus Sports Club kommer leda grupperna.

Medtag extra energi och dubbla flaskor.

Passet är öppet för alla och gratis men anmäl att du kommer i detta event.

Detta event körs i samarbete med Nationaldagsloppet och Aktivitus Sports Club.

Detaljer

Datum:
27 maj, 2015
Tid:
18:00 - 21:00

Arrangör

Aktivitus Sports Club
Webbplats:
http://aktivitussportsclub.com/