Å vad händer här då?

Om man ska tro blogen så gör vi inte ett skit, och allt som står på internett är sant. Men vi håller faktiskt igång i kan jag lova både på vägarna i skogen och i sjöar. Vi tar oss fram krypandes, simandes, springande, cyklade och med hjälp av tänderna när vi bonkat.

 

Vi har fått till två riktigt bra onsdags träningar bland annat. Onsdagen den 11/6 körde vi bolleywod i tävlings form med massa attacker, hård körning i backarna och små utbrytningar som jagades in. Skälv klart så avslutades det med en utsprid klunga över stora delar av Härryda.

IMG_3069IMG_3062

Förra osdagen så körde vi Kungfrodes bana nere vi fjäråsbräckan. Vi körde två varv åt gången och detta gjorde vi tre gånger så man skulle bli riktigt mör. På vägen hem så ville Mattias Reck köra lagtempo. Lagtempot blev  snart till ett led som leddes av Marcus Svensson. Alltid kul med fin besök :-).

 

Nu till det viktigaste nämligen sm på Kinnekulle i helgen. Har ställt mig frågan om det verkligen var så smart att anmäla mig hela veckan. Jag måste varit full när jag sa till Patric att anmäla mig. Så dum som jag är frågade jag Mattias Lundqvist vad jag skulle göra för att förberade mig inför Sm. Han sa till mig att köra mycket länge och hårt, så jag har varit på alla träningar som dom olika klubbarna har haft i Göteborg och kört mig sönder och efter träningarna så har jag skarvat. Sen så tyckte Mattias att jag skulle köra några sju minutare all in på monarkan och det räckte att jag gjorde det sju gånger. Gött trasiga ben man haft i ett par veckor nu, har fått mjölksyra av att titta på en trappa. Men lite öl, vin, mintu och snaps under midsommarhelgen har gjort susen för ben.

 

Sistmen inte minst så är min cykel färdig till Sm tror jag hittat en bra utväxling. Kan bli till att beda lite i backen, men det hoppas jag ha igen utför.

IMG_3110IMG_3112

Kontakta oss